Bedrijfsfilm JOZ home of the clean stable

Voor JOZ Home of the Clean Stable hebben we de bedrijfsfilm geproduceerd die de diversiteit en het internationale karakter benadrukt. JOZ ontwikkelt en produceert vanuit Westwoud technologisch hoogwaardige producten voor iedere stal wereldwijd.

Naast de bedrijfsfilm verzorgen we eens per kwartaal een live stream in vier verschillende talen. Deze live stream biedt de mogelijkheid om op een innovatieve en kostenefficiënte manier de dealers van JOZ wereldwijd te informeren over innovaties en nieuwe producten en verkoopkansen.

Als uitvoerend producent hebben we in samenwerking met SAM helpt gewerkt aan deze videoproductie.

Framevision: Regie, apparatuur, opnames, montage en eindproductie.
SAM helpt!: Voortraject, concept, draaiboek, planning en oplevering

Over de klant:

JOZ is de grondlegger van de moderne stalreiniging, internationaal verwoord met de slogan ‘Home of the clean stable’. Ruim 65 jaar geleden bedacht en ontwierp Jan Oostwouder in het Westfriese ’t Zand een systeem waarmee mest op een lopende band werd afgevoerd naar een verzamelpunt. Daarmee kwam een einde aan het arbeidsintensieve en tijdrovende handmatige mestruimen. Logisch dat andere veehouders dat systeem ook wilden. Jan stichtte JOZ en ging met zijn uitvinding de boer op. Met succes.

De mestafvoersystemen van JOZ vinden vandaag de dag hun weg over de hele wereld. JOZ telt rond de 70 medewerkers en is gevestigd in Westwoud, Holland.

Project Details

DATUM

28 januari 2018

KLANT:

JOZ

PROJECT TYPE:

Bedrijfsfilm