Overige

Enza Zaden kerstwens video

2018-12-21T16:57:21+01:00

Enza Zaden kerstwens video

Sinds we Enza Zaden met trots tussen ons mooie rij klanten mogen zetten hebben we hier al veel 
interne content voor geproduceerd. Aan ons was het dit jaar de taak om een leuk kerst concept te bedenken waarin de medewerkers van over de hele wereld elkaar een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar konden wensen!

“It’s the most wonderful time of the year.
From all over the world we wish you a joyous holiday season with all your loved ones!”✨

Video & concept by Framevision

Over de klant:

Enza Zaden ontwikkelt nieuwe groenterassen die over de hele wereld geteeld, verkocht en gegeten worden. Grote kans dus dat er regelmatig tomaat, komkommer, paprika, sla of andere groenten van ons op je bord ligt. De zaden hiervan produceren en verkopen we wereldwijd.

logo van enza zaden

Project Details

DATUM

2018

KLANT:

Enza zaden

PROJECT TYPE:

Overige

Tuincentrum Den Heuvel Kerstfilm

2018-12-11T11:36:46+01:00

Tuincentrum Den Heuvel Kerstfilm

Kun je ook niet meer wachten tot de kerst? Vanaf nu kun je bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel alvast in de wondere wereld van de kerst spullen stappen. Laat je betoveren door al het moois!

Over de klant:

De naam Den Heuvel komt van de plek waar onze (voor)ouders gewoond hebben en waar onze ouders in 1949 zijn begonnen in het tuinders- en bloemenvak. In 1969 werd er omgeschakeld naar een bloemisterij met kwekerij en later kwam daar ook het tuincentrum met een hoveniersafdeling bij. In 1989 heeft de tweede generatie de bedrijfsleiding overgenomen en waren er plannen om te verhuizen naar een groter tuincentrum op een nieuwe locatie. Het is ons gelukt om een nieuw tuincentrum te bouwen met 3500 m² kassen op 2,5 ha grond. Deze werd geopend op 29 april 1999 aan de Molenweg 1a in Wervershoof.

Project Details

DATUM

16 november 2018

KLANT:

Tuin en bloemencentrum Den Heuvel

PROJECT TYPE:

Aftermovie

Ford Fiesta Sprint Cup

2018-12-11T11:42:49+01:00

Ford Fiesta Sprint Cup

Ongeveer 100 dagen geleden begon een nieuw Nederlands Kampioenschap: de Ford Fiesta Sprint Cup. Een daverend succes. De serie debuteerde voor het oog van 125.000 bezoekers tijdens de Jumbo Supermarkten Racedagen op Zandvoort.

Over de klant:

Bas Koeten Racing staat voor laagdrempelige, hoogwaardige autosport. Vanuit een enorme passie voor autosport bouwt, onderhoudt en prepareert het team zo’n dertig raceauto’s van elk kaliber, voor rijders van elk niveau.

Project Details

DATUM

21 mei 2018

KLANT:

Bas Koeten Racing

PROJECT TYPE:

Aftermovie

Introductie film Westfriesgasthuis

2018-12-11T13:18:26+01:00

Introductie film Westfriesgasthuis

In opdracht van het Westfriesgasthuis hebben wij de introductie film van het shared care ziekenhuis geproduceerd op de afdeling kind en jeugd.

De shared care ziekenhuizen zijn onderdeel van het Prinses Maxima Centrum. Meer informatie:
http://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/kind-en-jeugd/Paginas/Kinderen-met-kanker.aspx

Over de klant:

Het Westfriesgasthuis is een algemeen ziekenhuis in de Nederlandse stad Hoorn, met buitenpoli’s in Heerhugowaard en Enkhuizen.

Het is in 1983 ontstaan uit een fusie tussen de Hoornse ziekenhuizen “St. Jan” en “Algemeen Streekziekenhuis”, en het Enkhuizer “Snouck van Loosen”. Als een van de eerste ziekenhuizen in Nederland had het toenmalige St. Jan al in 1966 een eigen ziekenomroep, de ROVOZ, die via huurlijnen haar programma’s ook in het Streekziekenhuis hoorbaar maakte.

Het Westfriesgasthuis is per 1 april 2017 op organisatorisch niveau gefuseerd met het Waterlandziekenhuis. De ziekenhuizen hielden in eerste instantie hun eigen naam, maar zullen begin 2019 verdergaan onder de naam Dijklander Ziekenhuis.

Project Details

DATUM

1 mei 2018

KLANT:

Westfriesgasthuis

PROJECT TYPE:

Bedrijfsfilm